top of page

Eten & Drinken

VOOR EEN LEKKER HAPJE EN EEN DRANKJE!

Lekkere trek? Tussen het winkelen door kunt u gebruik maken van de horecagelegenheden van Winkelcentrum Kamperland. Stap eens binnen bij De Visserie en laat u verrassen door het gevarieerde aanbod verse vis. Zin in een kopje koffie of een gefrituurde snack? Dat kan bij Kwalitaria!

Vis.jpg

Vis is een product wat, zeker de laatste jaren, erg in trek is bij ons allen. Niet alleen voor een smakelijke afwisseling van het weekmenu, maar zeker ook door het gezonde imago. Vis is een product dat met enige "zorg"en "aandacht" een mooie aanvulling is op uw eetpatroon. De "zorg"is voor ons, de "aandacht" een is voor u. Kom gerust een keer vrijblijvend kijken en laat u verrassen.

kwalitaria_edited.jpg

Smaak staat bij ons voorop. Daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog. Voor een lekkere lunch, warme maaltijd of snack zit je goed bij Kwalitaria. In ons brede assortiment is aan het hele gezin gedacht. Van vers afgebakken broodjes, een gezonde salade, burgermenu, friet met een snack tot een kindermenu; wij hebben voor elk wat wils.


 

logo-kwalitaria-rood.png
visserie logo.png
bottom of page