top of page

Boodschappen

VOOR AL UW DAGELIJKSE BOODSCHAPPEN!

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij Albert Heijn en Etos. Op zoek naar een mooie bos bloemen? Stap dan eens binnen bij Bloemenhof! Bloemenhof biedt een uitgebreid assortiment, aangepast aan het seizoen.

Refrigerated Goods

Goede kwaliteit van onze producten vinden wij heel belangrijk. Je mag van ons verwachten dat alle producten van topkwaliteit zijn, ongeacht de prijs. Om onze klant te helpen nog makkelijker te kiezen voor voordeel hebben we nu al meer dan 1000 Prijsfavorieten. Dit zijn onze goedkoopste topproducten: altijd goede kwaliteit gecombineerd met een altijd lage prijs.

Bloemenhof.jpg

Sinds 1986 runnen wij, Chiel, Marion en Rene onze bloemenzaak “Het Bloemenhof” aan de Veerweg te Kamperland. Hier hebben wij met veel plezier veel klanten van mooie bloemen en planten mogen voorzien. 
Al onze bloemen en planten komen vers van de veiling, dagelijks zorgen wij voor nieuwe aanvoer hiervan. Dit geeft u de zekerheid dat uw bloemen lang in de vaas kunnen blijven staan.
‘‘Kom, kijk en ziet wat het Bloemenhof u biedt’’ 

Image by Blake Wisz

Etos biedt een volwaardig assortiment aan drogisterij artikelen. Van cosmetica en parfum tot luiers en staat voor lage prijzen, een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment, uitstekende service en een prettige winkel. Loop tijdens een bezoek aan Winkelcentrum Kamperland gerust binnen. Ons team helpt je graag verder!

logo-bloemenhof-zwart.png
logo-albertheijn-kleur.png
logo-etos-zwart.png
bottom of page