Op zoek naar een nieuw sieraad of een echt typisch Zeeuws cadeautje? Stap dan even binnen bij WaRiZee. Met hun uitgebreide assortiment hebben ze voor ieder wat wils.

De Duitse Anke Riebe uit Berlijn en de rasechte Zeeuw John Waterman leerden elkaar kennen in 2008. Drie jaar later in januari 2011 begon het ondernemerspaar een klein souvenirwinkeltje op de Uithaven in Kamperland. Twee jaar later in 2013 verhuisde ze naar de Veerweg in Kamperland en besloten ze om hun assortiment uit te breiden zodat ze meer konden betekenen voor de plaatselijke bewoners.  Toen ze de kans kregen om hun winkel WaRiZee – Fashion & More  te heropenen in het nieuwe winkelcentrum van Kamperland was de beslissing snel gemaakt.

WaRiZee heeft een groot aanbod aan artikelen. Want naast leuke Nederlandse en Zeeuwse souvenirs, wenskaarten en speelgoed  vind je hier ook kleren voor mannen en vrouwen en mooie accessoires zoals tassen, portemonnees en sjaals. En zoek je een nieuw sieraad of horloge? Ook dan kun je terecht bij WaRiZee. Maar wat deze winkel eigenlijk best bijzonder maakt is dat ze ook een hoekje hebben met tweedehandskleding. Met dit grote aanbod heeft WaRiZee voor ieder wat wils.

Openingstijden:
Ma t/m vr: 10.00-17.00 uur
Zaterdag: 10.00-16.00 uur