De Rabobank doet dagelijks haar best om de beste financiële dienstverlener te zijn. Dat maakt ons echter niet uniek. Uniek zijn wij omdat we midden in de samenleving staan. Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij participeren in maatschappelijke initiatieven die bijdragen aan de economische vitaliteit van de regio.

Wij brengen klanten en partijen bij elkaar en nemen actief deel aan initiatieven. Ook ondersteunen wij verenigingen en stichtingen door middel van de Rabobank Clubkas Campagne. Circa 50 Noord-Bevelandse verenigingen en stichtingen nemen deel aan deze actie in 2015. Samen realiseren we initiatieven die bijdragen aan het verbeteren van onze leefomgeving. Zo heeft Rabobank onder andere een bijdrage geleverd aan het ruiterroutenetwerk Noord-Beveland, Muziek in de klas door muziekvereniging Apollo, Dorpsplan Kamperland, Eurobus Noord-Beveland en Biobased Innovations Garden op proefboerderij Rusthoeve Colijnsplaat.

U kunt in Winkelcentrum Kamperland gebruik maken van onze dienstverlening. Er is een geldautomaat, muntrolautomaat en een sealbagautomaat beschikbaar. Deze faciliteiten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk. Ook is er een spreekkamer beschikbaar voor klantgesprekken op afspraak.

Kijk op rabobank.nl/wnb voor een actueel overzicht van onze automaten op Noord-Beveland.

Volg Rabobank Walcheren/Noord-Beveland ook op Twitter via twitter.com/rabobankwnb