Bent u op zoek naar een mooi cadeau voor uw gezin, vriend(in) of goede kennis? Kom dan gerust eens langs bij ons nieuwe filiaal in Kamperland. Bij ons vind u een breed assortiment met een combinatie van fashion en lifestyle artikelen voor het hele gezin!

Bijna 25 jaar geleden opende Ron Bouwman zijn eerste winkel in Domburg. In de jaren die volgde zijn er zeven vestigingen bijgekomen en nu zal de achtste vestiging geopend worden in Winkelcentrum Kamperland. Een mooie ontwikkeling voor Bomont om verder te groeien.

Bij Bomont Kamperland kunt u terecht voor de mooiste modemerken met o.a. Gaastra, Superdry en NZA voor de heren en de merken Geisha, Enjoy en Maison Scotch voor de dames. Ook voor de kids zijn er hippe merken, zoals Cars, Scotch Shrunk & Scotch R’belle. Naast het uitgebreide mode assortiment zijn er ook stijlvolle lifestyle artikelen te vinden met o.a. merken zoals Rivièra Maison, Riverdale, Zusss en Tafelgut.

Dat de klant zich thuis voelt in de winkels is voor Bomont erg belangrijk. Christel van Belzen,
bedrijfsleidster Bomont Kamperland, zal er dan ook dagelijks met haar team voor zorgen dat er een
warme, gezellige sfeer hangt in de winkel. Tijdens de Grand Opening op 21 maart hebben wij diverse spetterende acties en vanaf 10.30 uur een leuke theeschenkerij van Tafelgut. Kom gezellig langs en drink een theetje met ons mee! Wij heten u van harte welkom in ons gloednieuwe filiaal!

Groeten,
Christel van Belzen – bedrijfsleidster

Bomont Kamperland

Openingstijden:

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 18:00

Telefoonnummer Bomont Kamperland0113-203002