Sinds 1986 runnen wij, Chiel, Marion en Rene onze bloemenzaak “Het Bloemenhof” aan de Veerweg te Kamperland. Hier hebben wij met veel plezier veel klanten van mooie bloemen en planten mogen voorzien. 

Met de komst van “Winkelcentrum Kamperland” kregen wij de kans om een nieuw pand te betrekken welke een stuk groter was dan gewend. Deze kans gaf ons tevens de mogelijkheid om ons assortiment te vergroten en een frisse doorstart te maken op een nieuwe locatie.

In onze nieuwe ruime winkel kunt u terecht voor al uw snijbloemen, boeketten, bloemstukjes,
kamerplanten en buitenplanten. Ook hebben wij een groot assortiment bloembollen. Op aanvraag kunnen wij voor u een boeket naar wens maken. (Vraag naar de mogelijkheden in de winkel.)

Tevens hebben wij een grote collectie stenen en glazen vazen in vele maten en kleuren.Wij kunnen uw bloemen en planten voorzien van een leuk kaartje uit de grote collectie bloemkaartjes die wij hebben.

Al onze bloemen en planten komen vers van de veiling, dagelijks zorgen wij voor nieuwe aanvoer hiervan. Dit geeft u de zekerheid dat uw bloemen lang in de vaas kunnen blijven staan.

‘‘Kom, kijk en ziet wat het Bloemenhof u biedt’’ Wij heten u van harte welkom in onze nieuwe bloemenzaak.