Aafjes Optiek is al 10 jaar het “Oogzorgcentrum van Noord-Beveland”. U kunt bij ons terecht voor oogmeting, oogdrukmeting en uw oogcontrole. Daarnaast bieden wij u een ruime collectie modieuze monturen van mooie merken. Buiten uw oogzorg bieden wij ook alles op het gebied van uw gehoor. 

Wim Aafjes is met ruim 40 jaar ervaring in de optiek zeer gedreven en gepassioneerd in zijn vak. Sinds januari 2019 zijn er nieuwe gezichten bij Aafjes Optiek. Erik & Jeanette de Knegt staan voor u klaar om met net zoveel passie en aandacht brillen en lenzen aan te meten. Met ruim 12,5 jaar optiek ervaring, allemaal opgedaan bij gerenommeerde optiek bedrijven, is het voor ons van belang om bij Aafjes Optiek het vertrouwde gevoel van aandacht, passie, service en kwaliteit hoog te houden. De laatste vier en een half jaar was Erik al een vertrouwd gezicht op Beveland waar hij in Goes werkzaam was bij een particuliere opticien. Erik is gediplomeerd Opticien en Contactlensspecialist.

Naast onze merkmonturen zoals, Anne et Valentin, JF-Rey, ProDesign, Blackfin, Vanni, Cubbista, no logo, William Morris London & Ray-Ban hebben wij ook een eigen huiscollectie. Dit is een mooie collectie monturen inclusief glazen vanaf €149.00. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie zonnebrillen voor zowel volwassenen als kinderen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten van contactlenzen, zowel vormvaste als zachte lenzen, dag-, week-, maand en jaarsystemen. Ook hebben we een ruime ervaring in het aanmeten van de nachtlens. Dit is een lens die u draagt als u slaapt en waarmee u overdag scherp ziet zonder een bril of lenzen.

Ook kunt u, naast alle oogzorg die wij u bieden, bij ons terecht voor uw hoortoestel. Wij bieden de meest geavanceerde hoortoestellen van vele bekende merken. Op afspraak kunt u vrijblijvend advies krijgen en nemen wij de tijd voor een uitgebreide hoortest. Doordat we aangesloten zijn bij alle zorgverzekeraars in Nederland kunnen wij vergoedingen direct met u verrekenen. Stap eens binnen, bij ons parkeert u gratis en direct voor de deur! Bovendien is onze winkel rolstoeltoegankelijk.

Wij heten u van harte welkom in onze winkel!

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag  09:30 – 16:30
Telefoon Adres Website
0113373744 Ruiterplaatweg 17
Kamperland
aafjesoptiek.nl